zondag 21 februari 2016

Week 7 2016

Deze week was een normale sportweek.

Dinsdag ben ik op de fiets naar het werk geweest. Op zich niets bijzonders maar het was pas de tweede keer dit jaar! Schandalig.
's Avonds een rondje hard gelopen. Het gebruikelijke dinsdag-rondje of te wel over het vliegveld (donker), over de Verlengde Paltzerweg (heel erg donker), door de Soestduinen, langs de Van Weerdenpoelmanweg (wel verlichting maar heel erg saaaaaaaaaaaaaaaai) om uiteindelijk het dorp in te lopen langs Kontakt der Kontinenten.
Geen leuk rondje maar wel het beste voor mijn enkels, gezien het beschikbare licht. Ik heb een voor- en achterlamp maar door het bos lopen is dan nog steeds geen optie. Ook omdat het simpelweg niet mag.
Na afloop nog een TRX-lesje gedaan voor de core-stability.

Donderdag alweer op de fiets naar het werk geweest.

Vrijdag eindelijk de gele route in Houdringhe - Panbos weer kunnen doen. De gele route wordt veronderstelt 12 km te zijn. Dit is niet het geval, in de loop van de jaren is de route door het Utrechts Landschap iets veranderd met als gevolg dat hij nu 11 km is.
De gele route is afwisselend. Je komt wat heuveltjes tegen, een zandvlakte en verschillende soorten bos. Delen van het bos zijn eigenlijk oude landschapstuinen. Iets wat als je dit rondje loopt vrij goed kunt zien. Paden die recht zijn met onnatuurlijk veel bomen aan weerszijde. Op de route tellen maar 2 zaken lekker om je heen kijken en genieten van de omgeving terwijl je je voeten goed optilt. De boomwortels zorgen er anders voor dat je pad van zeer nabij mag bestuderen.

Vandaag mocht ik het rondje weer doen richting Austerlitz. Het pad langs de gevangenis en langs de Leusderheide heb ik moeten wandelen. Dat is nu echt niet meer te doen. Volgende keer zal ik daar andere paden moeten kiezen. De mail naar Staatsbosbeheer heeft wel een antwoord opgeleverd maar geen acties. Het bos is te nat om nu wat te doen waardoor ze wachten op betere tijden. Benieuwd of het pad in 2016 in orde komt.....
Door de nattigheid de fietspaden gevolgd. Ondanks de zwemles en de zeer harde wind wel lekker gelopen.
De core-training vandaag gelaten voor wat het is.

Deze week staat de teller op 33,5 km met een hoogtewinst van 108 meter. Dat laatste is ons vlakke land niet heel beroerd.

Zandverstuiving op de gele route





Geen opmerkingen:

Een reactie posten