maandag 25 juli 2016

Week 28 en 29 2016

maandag
Woonwerk op de fiets

dinsdag
Vandaag het tweede stuk van het rondje Utrecht gedaan. Dit keer van Baarn naar Hollandsche Rading. Dus met de auto naar Hollandsche Rading om vervolgens met de trein naar Baarn te gaan.
Daar het station uit, het eerste oversteek van het spoor genegeerd en pas bij de volgende erover. Daar de weg vervolgd om uit te komen bij De Naald. Na een fotostop door de wandellaan naar Soestdijk. Ook weer een fotomoment, het blijft tenslotte ook een toeristisch rondje.
Van het paleis naar rechts, vervolgens wel het fietsroutenet gevolgd. De volgende nummers lagen op mijn route 64, 63, 90, 98, 82 en 99.
De route liep eigenlijk volledig door het bos nog langs Drakenstein en dus door Lage Vuursche, waarmee het ook nog een koninklijke  route!
Nadeel van lopen op deze route was dat er erg veel laag hangende vliegjes waardoor het niet helemaal een vegetarische route was.
Na 11 km liep ik zo af op het station en dus ook mijn auto.

woensdag
Woonwerk op de fiets.

donderdag
Woonwerk op de fiets

vrijdag
Een kleine ronde door het bos. De relatieve vochtigheid was erg hoog waardoor het lopen zeker niet zo lekker ging

zaterdag
rust

zondag
Even naar Utrecht heen en weer gefietst op deze zonnige dag

maandag, dinsdag
Woonwerk op de fiets

woensdag
woonwerk op de fiets maar helaas op deze bloedhete dag kwam er ineens een migraine-aanval op. Daardoor mezelf laten ophalen.

donderdag
Terug naar huis gefietst

vrijdag
Naar Driebergen-Zeist gefietst en weer terug

zaterdag
rust

zondag
Een rondje later op de dag gedaan. De luchtvochtigheid en de warmte vind ik geen goeie combi. Daarom gelopen op hartslag. Als de hartslag te hoog kwam een stukje wandelen of rustiger proberen te lopen. En dan weer wat harder na het herstel. Je moet wat op deze dagen.


De Naald in Baarn

Pad van de Naald naar het paleis

Paleis Soestdijk




Geen opmerkingen:

Een reactie posten